Lukittuminen

Käyttäjän avatessa työ muokkaukseen, se menee lukkoon kyseiselle käyttäjälle, jottei tallenneta tietoja päälekäin.

Toisen työntekijän avatessa saman työn muokkaukseen, tulee hänelle ilmoitus muokkauslukosta ja hän ei pysty muuttamaan työn tietoja, kunnes lukko on avattu.

Avautuminen

Muokkauksen lopetus

Lukko avautuu heti, kun poistuu työn muokkaamisesta tallentamalla tai ilman tallennusta.

12 tunnin päästä

Lisäksi lukot avautuvat automaattisesti 12 tunnin päästä lukitsemisesta.

Uloskirjautumisessa

Käyttäjän ulos kirjautuminen avaa kaikki hänen lukkonsa.

Manuaalisesti

Työltä toisen tekemän muokkauslukon poisto onnistuu työn muokkauksesta Muut toiminnot...-nappulan takaa löytyvällä Poista muokkauslukko-nappulalla.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?