Muokkaamalla sijoituspaikkaa (Avainten hallinta => Sijoituspaikat) pystytte valitsemaan kaikki käyttäjäryhmät, joilla on oikeus kyseiseen sijoituspaikkaan.

Ette pysty ottamaan sijoituspaikkaa omalta käyttäjäryhmältänne pois, vain ohjelma lisää aina vähintään kirjautuneen käyttäjän käyttäjäryhmän valintaan.

Kirjautunut käyttäjä näkee vain oman sijoituspaikkansa avaimet ja itse sijoituspaikat ympäri ohjelmaa.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?