Käyttäjän muokkauksessa Käyttäjienhallinta => Käyttäjät

pystytte määrittämään missä vaiheessa käyttäjälle yhdistettyjen kohteiden töistä lähtee hänelle sähköposti ilmoitus Kiinteistöhuolto-osiossa olevalla kentällä Käyttäjään liittyvistä töistä ilmoitukset.

Ei mistään

Ei lähetetä tällä toiminnolla mistään ilmoituksia. (Oletus)

Uuden luonnissa

Ohjelmaan kun luodaan tai tulee uusi ilmoitus tämän henkilön kohtelle, lähtee hänelle ilmoitus sähköposti.

Valmistumisessa

Jos tarkistus vaihe on päällä, niin kun tarkistettu ja lukittu, muuten kun työntekijä laittaa työn valmiiksi, lähtee ilmoitus sähköpostilla, jos työllä on tämän henkilön kohde.

Uuden luonnista ja valmistumisessa

Lähtee ilmoitus molemmista Uuden luonnissa ja Valmistumisessa.