Töiden kirjaus / Työt -sivulla olevasta Palauta työmääräimeksi -painikkeesta ja työn muokkausikkunan vastaavasta ylä/ala-painikkeesta voi muuttaa tarkastamattoman lähetteen takaisin työmääräimeksi, jolloin työntekijät näkevät nämä työt taas etusivun painikkeiden ja Työt-sivun kautta keskeneräisinä tai aloittamattomina.

Painike on myös Työn tila -kentän arvon vierellä.

Painike asettaa seuraavat tiedot:

  • Työn loppuaika nollautuu

  • Työn tilaksi tulee työmääräin

  • Työn Onko valmis kenttä nollataan

  • Työn suorittajilta poistetaan Onko valmis -tila

  • Työn Ei laskuteta tieto nollataan.

Painike on näkyvissä ja aktiivinen jos:

  • jos käyttäjäryhmällä on oikeus palauttaa työmääräimeksi

  • työtä ei ole poistettu

  • työ on valmis tai lähete

  • työtä ei ole tarkastettu ja lukittu

  • työlle ei ole annettu laskutuslupaa

  • työtä ei ole viety laskulle

Löysitkö etsimäsi vastauksen?