Avaa ensin uusi työ, jonka muokkaus ikkunassa löytyy osio Tietoja.

Tässä osiossa on käyttäjäryhmänne oikeuksista riippuen yksi tai kaksi nappulaa.
Molemmat tekevät saman asian, mutta eri tasolla.
Valitse... = Valitse itsellesi oletus tietokentät.
Valitse yrityksen oletusarvot... = Valitsee koko yrityksellenne oletus tietokentät.

Painettuanne jompaakumpaa nappuloista, voitte hakea ja laittaa päälle haluamanne tietokentät.


Löysitkö etsimäsi vastauksen?