Työstä muodostettavan laskun näytettäviä tietoja voi muokata asetuksissa.

Laskulla näytettävät kentät ovat:

• Työnumero

• Päivämäärä

• Kohteen nimi

• Kohdetarkennus

• Huoneisto

• Ilmoittajan nimi

• Työtilauksen kuvaus

• Tehdyn työn seloste

Kenttiä voi asettaa joko piiloon tai näkyville. Päivämääräkentässä näytettävää päivää voi myös muuttaa.

Oletuksena laskulla näytetään työn lopetuspäivämäärä. Voit säätää asetuksesta "Mikä työn aikakenttä näytetään laskulla?" myös muita vaihtoehtoja.

Työn lopetuspäivämäärä = Vain lopetuspäivämäärä näytetään (oletus).

Työn aloitus- ja lopetuspäivämäärät = Sekä aloitus- että lopetuspäivämäärät näytetään. Aloituspäivämäärä näytetään vain jos se poikkeaa lopetuspäivämäärästä.

Työn suorituksen päivämäärä = Työn suorituksen päivämäärä näytetään.

Julkaisu- ja lopetuspäivämäärä = Työn julkaisu- ja lopetuspäivämäärä.