Myyntilaskuja voi tuoda Nettilaskuun Finvoice-muodossa ja Nettilaskun omassa laskujen tuonnin XML-muodossa.

1. Kytke tuontitoiminto päälle: Asetukset -> Laskujen tuontitoiminto käytössä? -> Kyllä/ruksaa

2. Päävalikkoon ilmestyy tämän jälkeen Muut toiminnot -> Laskujen tuonti

3. Valitse tiedosto ja paina "Tuo laskut ja asiakkaat" jolloin Nettilasku tuo laskut sisään ja luo laskutusasiakkaat samalla ellei niitä jo ole luotu aikaisemmin (yhdistävänä tekijänä on Y-tunnus)

Yhdessä tiedostossa voi olla useita Finvoice-laskuja peräkkäin.