Nettilasku.fi-palvelussa on mahdollista luoda ns. Proforma-laskuja. Proforma-lasku on hyödyllinen esim. silloin, kun on tarvetta lähettää esim. tullille dokumentaatiota tuotteen arvosta.

Proforma-lasku aktivoidaan seuraavasti:

-> Asetukset

-> Käytettävät toiminnot

-> Proforma-laskujen luonti käytössä?

-> Aktivoi klikkaamalla valintaruutua

Jos proforma-toiminto ei tunnu aktivoituvan, suosittelemme aktivoinnin jälkeen kirjautumaan ulos ja takaisin sisään.

Proforma-lasku luodaan seuraavasti:

-> Myynti

-> Proformat

-> Uusi Proforma-lasku

-> Täydennä tiedot

-> Lähetä Proforma asiakkaallesi / lähetettävän tavaran mukana

Proforma-laskun laskuttaminen

-> Myynti

-> Proformat

-> Valitse Proforma-lasku

-> Laskuta Proforma-lasku