Oletuksena laskulla näytetään työn lopetuspäivämäärä. Voit säätää asetuksesta "Mikä työn aikakenttä näytetään laskulla?" myös muita vaihtoehtoja.

Työn lopetuspäivämäärä = Vain lopetuspäivämäärä näytetään (oletus).

Työn aloitus- ja lopetuspäivämäärät = Sekä aloitus- että lopetuspäivämäärät näytetään. Aloituspäivämäärä näytetään vain jos se poikkeaa lopetuspäivämäärästä.

Työn suorituksen päivämäärä = Työn suorituksen päivämäärä näytetään.

Julkaisu- ja lopetuspäivämäärä = Työn julkaisu- ja lopetuspäivämäärä.