Firasor järjestelmään on integroitu laskujen siirtäminen netvisor järjestelmään.

Aluksi ota yhteys Firasorin myyntiin ja sovi rajapinnan käyttöön ottamisesta, Firasor avaa teillä tällöin Netvisor rajapinnan käytettäväksi.

Tämän jälkeen rajapinnan käyttöönotto tapahtuu näiden yksinkertaisen askeleiden avulla:

1. Ota Netvisorissa Firasor Oy rajapinta käyttöön asiakaspalvelusta saamallasi rajapinta-tunnuksella.

1. Salli rajapinnalle vähintään seuraavat päätepisteet:

1. customer.nv

2. getcustomer.nv

3. customerlist.nv

4. product.nv

5. productlist.nv

6. dimensionlist.nv

7. salesinvoice.nv

8. getsalesinvoice.nv

9. salesinvoicelist.nv (Käytetään jos haetaan laskujen tilaa netvisorista)

2. Netvisorin tukiartikkeli Ohjelmaistorajapinnan käyttöoikeuksista

2. Luo yrityksellenne Netvisor rajapinta tunnukset.

1. Netvisorin tukiartikkeli Ohjelmistorajapinta tunnuksista

3. Lisää juuri luomasi rajapinta tunnukset Firasoriin Toimipisteen alle

1. Firasorin toimpisteiden muokkaus

1. Valitkaa Laskutusrajapinnan tyypiksi: Netvisor REST rajapinta

1. Jos tätä valintaa ei näy ottakaa yhteyttä tukeen.

2. Netvisorin: Käyttäjätunniste => Firasor: Rajapinta: käyttäjätunnus

3. Netvisorin: Avain => Firasor: Rajapinta: salasana

4. Määritä Firasorin asetuksista mitkä Dimensio-ryhmät ovat käytettävissä firasorissa.

1. Jos ette halua käyttää kustannuspaikkoja Firasorissa jätä asetus tyhjäksi.

2. Mene asetukset sivulle ja valitse käytettävät Dimensiot

5. Rajapinta on nyt käyttövalmis!