1. Navigoikaa asetuksiin (Asetukset => Asetukset).

2. Avatkaa Muuttoilmoitus asetukset.

3. Asettakaa asetus "Asetetaanko muuttoilmoituksen työlle kohteen alueen oletus työntekijä suorittajaksi?" päälle.

4.Nyt jokaiselle uudelle muuttoilmoitus työlle asettuu suoraan suorittaja kohteen aluejakojen kautta.

Did this answer your question?