Yrityksen logo

Syötä asetukseen Yrityksen logo yrityksenne logo .png muodossa.

Kannattaa tarvittaessa leikata kuva sellaiseksi, että sisältää pelkästään logon ja mahdollisesti tausta läpinäkyväksi.

Tilausvahvistuksen logo

Muunna seuraavaksi logonne maksimissaan 127x15 mm kokoiseksi PDF-tiedostoksi mahdollista tilausvahvistus paperia varten.

Syöttäkää tämä tiedosto asetukseen Tilausvahvistuksen logo (PDF)

Käyttöliittymän perusväri

Voitte valita Firasor.fi sovelluksen käyttöliittymän väriksi ihan minkä värin vain haluatte.

Tämä onnistuu Käyttöliittymän perusväri-asetuksella.