Massalaskutuksen kytkentä päälle

1. Kytke päälle massalaskut asetuksista: Massalaskujen/ryhmälaskujen luonti käytössä?

Massalaskujen luonti valituille asiakkaille-asetuksen kytkentä päälle

1. Sulje asetukset-ikkuna ja etsi asetus "Massalaskujen luonti Asiakkaat-sivulta valitulle asiakasjoukolle?" ja kytke se päälle

Laskujen luonti massana valituille asiakkaille

1. Luo massalasku kohdassa Myynti -> Massalaskut

2. Mene Asiakkaat-toimintoon

3. Paina "Massalaskujen luonti asiakkaille" ja valitse haluamasi massalasku/laskupohja

4. Valitse asiakaslistauksesta asiakkaat ja paina lopuksi "Luo laskut" jolloin ohjelma luo valitsemasi massalaskun mukaisen laskun valitsemillesi asiakkaille