Kytke tuoterekisteri päälle ellei se jo ole:

Siirry asetuksiin: klikkaa ylävalikon hammasratas-symbolia -> Käytettävät toiminnot -> Tuoterekisteri -> Ruksaa päälle

Tuotteiden vienti ohjelmasta Exceliin (CSV)

Mene Myynti -> Tuotteet. Paina "Tallenna haun tuotteet CSV-muodossa". Avaa tiedosto Excelissä. Huomaa että tiedosto on UTF8-muodossa.

Tuotteiden tuonti Excelistä (CSV) takaisin Nettilaskuun

Tuo CSV-muotoinen tiedosto (mallin saat viemällä Nettilaskusta tuotteet tai esimerkiksi yhden tuotteen CSV-tiedostoksi) seuraavasti:

Myynti

-> Tuotteet

-> Tuotteiden tuonti

-> Valitse tiedosto tietokoneeltasi ja ota kantaa erotinmerkkiin joka on yleensä puolipiste (;)

-> Paina Jatka

-> Valitse mikä CSV-tiedoston sarake vastaa kutakin Nettilaskun vastaavaa kenttää.

Mikäli CSV-tiedoston sarakkeiden nimet ovat vastaavat kuin Nettilaskun omassa tuotteiden vienti-CSV:ssä (ohje yllä) niin kentät valitaan automaattisesti

-> Suorita tuonti loppuun ja korjaa mahdolliset virheet

Suosittelemme tuontia max 500 tuotetta kerrallaan. Mikäli tiedosto on suurempi niin pilko se useisiin tiedostoihin.

Tuotava tiedosto on oltava UTF8-muodossa.