Nettilasku.fi-palvelussa laskurivin hinnat syötetään oletuksena verottomana. Ohjelma laskee siis verollisen hinnan antamasi arvonlisäveroprosentin mukaan. Joissakin tilanteissa voi olla miellyttävämpää syöttää laskun rivi suoraan verollisena.

Muutos tehdään seuraavasti (laskun syöttösuunnan oletus):

-> Asetukset

-> Laskutusasetukset

-> Laskurivien syöttötapa

-> Valitse verollinen

-> Tallenna

Tämän muutoksen jälkeen laskujen rivit ovat oletusarvoisesti sis. ALV.

Yksittäisen myyntilaskun veroton/verollisena (riippumatta oletusarvosta)

Mikäli et halua vaihtaa oletussyöttösuuntaa, vaan vaihtaa verolliseksi/verottomaksi

vain yhden laskun syöttötavan.

toimi seuraavasti:

-> Laskut

-> Uusi lasku

-> Laskun lisätiedot

-> Syöttöjärjestys

-> Veroton tai verollinen