Kytke ensin tuoterekisteri päälle jos se ei jo ole: https://eemel.helpdocs.io/article/5r2noiiyyp-tuotetoiminnon-aktivointi

Sen jälkeen voit lisätä tuotteita tuoterekisteriin ja käyttää niitä laskuissa:

Myynti -> Tuotteet

Täytä tarvittavat tiedot:

-tuotekuvaus

-yksikkö

-yksikköhinta

Valitse tuotteellesi oikea arvonlisäverokanta. Lisätietoa tuotteesi oikeasta verokannasta voit katsoa osoitteessa https://www.vero.fi/fi-FI/Syventavat_veroohjeet/Arvonlisaverotus/Verokannat .

Verollinen a-hinta lasketaan automaattisesti verokannan (ALV) ja Veroton a-hinta perusteella.

Täytä tuotteesi tavallisin myyntimäärä kohtaan Oletusmäärä. Jos tuotteen myyntimäärä vaihtelee, on numero 1 hyvä ratkaisu.

Näpäytä + -painiketta rivin oikeassa reunassa, jolloin tuotetieto tallentuu tuoterekisteriisi myöhempää käyttöä varten.